Blondjes Moppen

Meisjes met blonde haren hebben de naam niet altijd erg slim te zijn. We hebben een aantal moppen voor je verzameld die gaan over domme blondjes.

 


Staat een dom blondje voor een koekoeksklok. Zegt de klok: "Koekoek, koekoek, koekoek, koekoek!" Zegt het domme blondje: "Ik weet heus wel dat het 1 uur is hoor! Dat hoef je me niet vier keer te vertellen...!


Hoe kan je zien dat er een dom blondje achter de computer heeft gezeten?
Dan zit er tipp-ex op het beeldscherm!


Waarom neemt een dom blondje altijd brood mee naar de wc...?
om de wc-eend eten te geven.


Wat is een dom blondje met een pak hooi op de rug?
Een dom blondje met extra geheugen.


Hoe weet je dat een blondje elk moment iets doms kan gaan zeggen? - Ze doet haar mond open.
Wat is het verschil tussen een foto en een dom blondje?
De foto is ontwikkeld.


Een blondje belt in paniek naar 112 en roept: "Help me, mijn huis staat in brand!" De mevrouw aan de andere kant van de lijn vraagt: "Kunt u kalm blijven, en ons vertellen hoe we bij uw huis kunnen komen?" Het blondje is verbaasd en zegt: "Nou, met die grote rode brandweerwagen natuurlijk!"


Waarom krijgt een blondje op haar werk hooguit 5 minuten pauze? - Omdat zij anders opnieuw ingewerkt moet worden.


Waarom gooit een dom blondje water in de computer? - Om te surfen op het Internet.


Hoe kun je een dom blondje op zondag laten lachen? - Door haar op vrijdag al een niet te moeilijke mop te vertellen.


Twee domme blondjes lopen ieder aan een kant van het kanaal. Roept de een naar de ander: "Hoe kom ik aan de overkant?" Zegt de ander: "Hoezo! Daar ben je toch al."


Een dom blondje wil een nieuwe TV kopen en gaat naar de electrozaak. Daar ziet ze een TV staan die haar bevalt en ze zegt tegen de verkoper dat ze die wil kopen. "Sorry, mevrouw," zegt de verkoper, "maar wij verkopen niets meer aan domme blondjes, we hebben daar al genoeg problemen mee gehad". Het domme blondje gaat teleurgesteld naar huis. Omdat ze die TV echt wou hebben besloot ze haar haren bruin te verven. De volgende dag staat ze weer bij de verkoper voor diezelfde TV. "Sorry mevrouw," zegt de verkoper weer, "maar wij verkopen niets meer aan domme blondjes". Verbaasd gaat het blondje weer naar huis, daar scheert ze haar hoofd kaal en doet een zwarte pruik op. De volgende dag gaat ze weer naar de verkoper. "Sorry mevrouw," zegt de verkoper weer, "maar wij verkopen niets meer aan domme blondjes." "Maar hoe weet je nu verdomme dat ik een blondje ben?!", vraagt het blondje. "Nou, dat is helemaal geen TV maar een magnetron!"